Maastopyöräily ja polkujuoksu

MAASTOPYÖRÄILY

Kuva: Mikko Moilanen

Tikkakosken Latu järjestää tiistaisin MTB-yhteislenkkejä Tikkakosken alueella. Yhteislenkkien ajaminen jatkuu elokuussa. Lenkit ajetaan tiistaisin klo 18-20, kokoontumínen Länsirannan kuntoradan parkkipaikalla. Tarkista kuitenkin AINA samana päivänä facebookista mahdolliset muutokset tai peruutukset.

Yhteislenkkien tavoitteena on kannustaa latulaisia (ja muita) kokeilemaan maastopyöräilyä ohjatusti ja kokeneimmille tarjota mahdollisuus tutustua uusiin polkuihin puolin ja toisin sekä tietenkin tarjota hyvää ajoseuraa. Yhteislenkeillä saa myös hyviä vinkkejä ajotekniikkaan ja pyörän tekniikkaan/huoltoon. 🙂

Lenkeistä tiedotetaan tarkemmin Tikkakosken Ladun Facebook-sivuilla ja nettisivujen tapahtumakalenterissa.

Tikkakosken alueen MTB-polut voi jakaa seuraaviin alueeseen:

  • Itärannan polut
  • Länsirannan polut
  • Pirttimäki-Autiokangas alueen polut –> pääsee myös Puuppolaan
  • Saarijärventien eteläpuolen polut välillä Kuikka-Puuppola
  • Lisäksi löytyy endurotyyppisiä alamäkipolkuja Särkimäestä(1 kpl), Tuohimäestä(3-4 kpl), Kaposenmäestä/Syvänojanmäestä(3 kpl) ja Taavetinmäestä(2-4- kpl)
  • Länsirannan ulkoilualueelta (pururata) löytyy vauhdikas MTB-hyppyri-rata

MTB-reittejä ja GPX-tiedostoja Tikkakosken alueelta löytyy esim.

https://www.suomenlatu.fi/uutiset/ulkoile/2017/maastopyoraily-valloittaa-metsat-ja-mielet.html

 

POLKUJUOKSU

Tikkakosken latu järjestää Tikkakosken alueella polkujuoksuyhteislenkkejä. Polkujuoksulenkit jatkuvat taas elokuussa. Lenkit juostaan tiistaisin klo 18.30-19.30. Kokoontuminen on Länsirannan kuntoradan parkkipaikalla. Tarkista kuitenkin AINA samana päivänä facebookista mahdolliset muutokset tai peruutukset. Yhteislenkkien tavoitteena on kannustaa latulaisia (ja muita) kokeilemaan polkujuoksua ohjatusti ja kokeneimmille tarjota mahdollisuus tutustua uusiin polkuihin sekä tietenkin tarjota hyvää juoksuseuraa.

Lenkeistä tiedotetaan tarkemmin Tikkakosken Ladun Facebook-sivuilla ja nettisivujen tapahtumakalenterissa.