Ajankohtaista

Polkujuoksun ja maastopyöräilyn yhteislenkit alkavat viikolla 20

Polkujuoksun yhteislenkit on aina maanantaisin. Tarjolla kaksi tasoryhmää. Tarkista lähtöpaikka ja mahdoliset muutokst aina samana päivänä Tikkakosken Ladun facebook-sivuilta.

Maastopyöräilyn yhteislenkit ajetaan aina tiistaisin. Lähtöpaikkana Länsirannan kuntoradan p-alue. Tarksita aina samana päivänä Tikkakosken Ladun Facebook

 

 

Tiedote 2/2021

julkaistu 17.5.

Hienon hiihtotalven jälkeen saamme jatkaa 50. toimintavuottamme toivottavasti yhtä mukavassa kesäliikuntasäässä Juhlat pidetään tuomaantulien yhteydessä joulukuussa.

Tällä viikolla aloittammeviikottaiset yhteislenkit sekä polkujuoksussa että maastopyöräilyssä. Polkujuoksussa on kaksi tasoryhmää, joista toinen tekee lyhyemmän, toinen pidemmän lenkin. Maastopyöräilyssä on yksi ryhmä, johon kaikki ovat tervetulleita.  Ulkoliikunnan ryhmäkoon rajoitukset on juuri poistettu Jyväskylässä, tervetuloa mukaan liikkumaan porukassa. Pidetään kuitenkin edelleen huolta terveysturvallisesta ulkoilusta ja tullaan paikalle vain terveinä eikä karanteeniaikana.

 Polkujuoksu on joka viikko maanantaisin klo 18.30 Lähtöpaikka vaihtelee, se tiedotetaan yhdistyksen facebook-sivuilla, joten ota sivu seurantaan.

Maastopyöräily on joka viikko tiistaisin klo 18.00 ja kokoontuminen on aina Länsirannan kuntoradan parkkipaikalla. Kypärä on pakollinen varuste.

Puuntekotalkoita on tulossa sekä Peuraniemeen että Sarpatissa Aaron laavulle. Tervetuloa osallistumaan. Näistä tiedotetaan facebook- ja www-sivuillamme. 

Jos haluat järjestää yhdistyksen puitteisssa jotain toimintaa, ota yhteyttä. Esimerkiksi perinteinen syysretkemme tarvitsee toteutuakseen vapaaehtoisen järjestäjän. Olisitko se sinä? Otamme mielellämme vastaan kehitysehdotuksia ja tapahtumaideoita.

Yhdisksemme vuosikokous pidettiin huhtikuussa ja siellä valittiin johtokunta seuraavalle toimikaudelle. Puheenjohtajana jatkaa Mikko Moilanen, hallituksen jäseninä Tarmo Juurikkamäki, Janne Kuivakangas, Pirjo Lumiaro, Kati Nuijanmaa sekä Salli Salmi.